© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
Reservering zomerijs Entreebewijs
 


Sports

Klaar voor de start ......Af !

banner_3624.jpg

Sinds 1893 staan deze woorden centraal in de levens van alle grote schaatshelden die Nederland heeft voortgebracht. In 1893 was Jaap Eden de allereerste wereldkampioen hardrijden op de schaats. Een enorm aantal kampioenen zou hem volgen en maakte van Nederland een ongekend groot en trots schaatsland.

Als eerbetoon en als aanmoediging hebben al deze kampioenen nu een eigen plekje gekregen langs het ijs van de vernieuwde Vechtsebanen. Zo voel je met elke slag die je maakt die historie met je meeglijden. Treed in de voetsporen van Olympische kampioenen als Ard Schenk die als een vorst regeerde in 1972, en Yvonne van Gennip - 'Goud hè' - die iedereen liet weten dat zij gewoon de allerbeste was.

En wie kan zich het niet herinneren... het 'Timmertje, Timmertje, wat ga je doen?', toen Marianne Timmer twee gouden plakken wegkaapte in Nagano. Maar ook de dramatische apotheose van de 10.000 meter van de oppermachtige Sven Kramer in Vancouver is een monument in de geschiedenis van het schaatsen.

Op de Vechtsebanen beleef je het voor je gevoel allemaal nog een keertje mee, terwijl je zelf je rondjes maakt. Beleef de euforie van de kampioenen als je aanzet voor de volgende bocht. Droom van een eigen plekje in de rij van de kampioenen en bijt nog even door om het volgende rondje nog beter te rijden. Want wie weet ben jij de volgende voor wie we allemaal hartstochtelijk staan te juichen. En staat ook jouw naam langs de baan. Het ijsbaancomplex heeft na de overname van de Nedstede Groep in 2010, een metamorfose ondergaan. Je bent van harte welkom om zelf de nieuwe sfeer te komen proeven. Beide ijsbanen zijn inmiddels geopend. Kom schaatsen dus. Kom naar de Vechtsebanen. 

Wil je op de hoogte blijven van actuele zaken en nieuws? Volg ons dan op Twitter ,Facebook, of Instagram!

Graag tot binnenkort op Sport en Businesscampus De Vechtsebanen!


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 www.werkenbijdevechtsebanen.nl Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl