© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
Reservering zomerijs Entreebewijs
 


// Nieuws

Openingsweekend Vechtsebanen | 28&29 september

De Vechtsebanen; Voor alle schaatsfans

Tijdens de opening van het schaatsseizoen op 28 en 29 september valt er van alles te beleven. Op beide dagen zijn er diverse clinnics en op zondag is er om 11:00 uur een echte Icebattle. Op zaterdag om 15:30 organiseren we een officiële wereld recordpoging 'hoofd, schouders, knie en teen' op de schaats. We nodigen iedereen uit om daar aan mee te doen. Om voor iedereen toegankelijk te zijn betaal je die dagen slechts 1 euro entree.

Programma zaterdag 28 september: Van 11:15 tot 16:00 uur vrij schaatsen, 14:00 - 15:30 Clinnic ijshockey, langebaanschaatsen, kunstschaatsen, shorttrack 15:30 - 16:30 Recordpoging hoofd, schouder, knie en teen' op de schaats.

Programma zondag 29 september: Van 11:00 tot 16:00 uur vrij schaatsen, 11:00 - 13:00 Icebattle, 13:00 - 14:00 clinnic Schoonrijden, 14:00 - 16:00 Clinnic ijshockey, langebaanschaatsen, kunstschaatsen, shorttrack.


Verjaardagsarrangementen

Reserveren

Verjaardagsfeestjes kunt u boeken op maandag tot en met zaterdag tot 16.00 uur. Het is niet mogelijk in de avonden, op zondagen of in de schoolvakanties. Ouders en begeleiders betalen de reguliere entreeprijs á €9,50 om te schaatsen of het bezoekerskaartje van €3,40 (inclusief een kopje koffie, thee of warme chocolademelk) als zij niet gaan schaatsen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met 030- 262 78 78 of info@vechtsebanen.nl


Kinderfeestje Vrij schaatsen, €9,75 per kind

Het aller-aller-allerleukste verjaardagsfeestje vier je met je vriendjes en vriendinnetjes op de ijsbaan! Lekker rondjes schaatsen of kris kras over de binnenbaan, het kan allemaal op de Vechtsebanen. En als je trek hebt gekregen van het schaatsen, staat het eten voor je klaar.

Je hebt keuze uit drie verschillende menu's:
o Snack menu - friet met saus, snack, caprisun of flesje water
o Poffertjesmenu - poffertjes, knijpfruit, caprisun of flesje water
o Winters menu - broodje Unoxworst, erwtensoep, warme chocolademelk met slagroom
Het feestje is exclusief schaatshuur. Schaatsen zijn te huur voor 6,00. Vanaf 6 kinderen tot 12 jaar.


Belangrijk aandachtspunt:
Voor het kinderfeestje Vrij schaatsen kan men kiezen uit ijshockeyschaatsen of Noren. Noren mogen uitsluitend op de 400-meter buitenbaan. Wil men tijdens het feestje gebruik maken van beide banen is de keuze ijshockeyschaatsen. Wil men tijdens het feestje wisselen van schaatsen dan zijn de kosten daarvoor 2,00 euro per kind. Ouders die willen wisselen betalen altijd de reguliere tarieven voor schaatshuur.Coolkids party Noren €20,50 per kind met les en schaatshuur!

Alles wordt voor je geregeld: als je binnenkomt haal je je schaatsen en kun je meteen het ijs op. Een 'pro' staat klaar om schaatsles te geven. Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en/of vriendinnetjes actief bezig te zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur? Heb je zelf geen schaatsen? Dan kan je deze met de gekregen voucher ophalen bij de schaatsshop van Collard. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. En als je trek hebt gekregen van het schaatsen, staat het eten voor je klaar.

Je hebt keuze uit drie verschillende menu's:
o Snack menu - friet met saus, snack, caprisun of flesje water
o Poffertjesmenu - poffertjes, knijpfruit, caprisun of flesje water
o Winters menu - broodje Unoxworst, erwtensoep, warme chocolademelk met slagroom
De lestijden van de Coolkidsparty Noren zijn maandag t/m vrijdag om 14.00 of 15.00 uur, zaterdag om 12.30, 13.45 of 15.00 uur
De Coolkids party Noren is vanaf 8 kinderen te boeken, minimaal een week van te voren.


Coolkids party IJshockey 20,50 per kind met les en materialen!

Alles wordt voor je geregeld: als je binnenkomt haal je je materialen en kun je meteen het ijs op. Een 'pro' staat klaar om je de beginselen van het ijshockey te leren. Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en/of vriendinnetjes actief bezig te zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur? Heb je zelf geen schaatsen? Dan kan je deze met de gekregen voucher ophalen bij de schaatsshop van Collard. De instructeur zorgt voor een feestelijke ijshockeyclinnic, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. En als je trek hebt gekregen van het schaatsen, staat het eten voor je klaar.

Je hebt keuze uit drie verschillende menu's:
o Snack menu - friet met saus, snack, caprisun of flesje water
o Poffertjesmenu - poffertjes, knijpfruit, caprisun of flesje water
o Winters menu - broodje Unoxworst, erwtensoep, warme chocolademelk met slagroom
De lestijden van de Coolkidsparty clinnic zijn maandag t/m vrijdag om 14.00 of 15.00 uur, zaterdag om 12.30, 13.45 of 15.00 uur
De Coolkids party Noren is vanaf 8 kinderen te boeken, minimaal een week van te voren.


Reserveren

Om te reserveren voor één van onze verjaardagsfeestjes, stuurt u bij voorkeur een e-mail naar info@vechtsebanen.nl met de volgende gegevens; 

Gewenst arrangement (Coolkids party Noren of IJshockey / Kinderfeestje Vrij schaatsen)
Naam van de jarige
Datum
Tijd van aankomst
Tijd van vertrek
Gewenste lestijd* (in het geval van Coolkids party Noren of IJshockey
Aantal kinderen
Gemiddelde leeftijd van de kinderen
Naam contactpersoon E-mailadres 
Telefoonnummer

  Er kan optioneel worden bijbesteld
o  verjaardagstaart met limonade. 3,00 euro per kind
o  Limonade met een zakje chips. 1,50 per kind
o  IJsje Raket of Festini 0,75, Cornetto classic 1,50
o  Portie vers fruit of groente 1,50


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 www.werkenbijdevechtsebanen.nl Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl