© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
Reservering zomerijs Entreebewijs
 


Verjaardagsarrangementen

Reserveren

Deze arrangementen kunt u boeken op maandag tot en met zaterdag tot 16.00 uur. Het is niet mogelijk in de avonden, op zondagen of in de schoolvakanties. Ouders en begeleiders betalen de reguliere entreeprijs á €8,50 om te schaatsen of het bezoekerskaartje van €3,20 (inclusief een kopje koffie, thee of warme chocolademelk) als zij niet gaan schaatsen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met 030- 262 78 78 of info@vechtsebanen.nl


Kinderfeestje (t/m 12 jaar) €9,50 per kind

Het aller-aller-allerleukste verjaardagsfeestje vier je met je vriendjes en vriendinnetjes op de ijsbaan! Lekker rondjes schaatsen of kris kras over de binnenbaan, het kan allemaal bij het kinderfeestje. En als je trek hebt gekregen van het schaatsen, staat er in het schaatsrestaurant een lekkere portie frites met een snack en frisdrank voor je klaar. Liever een echte winterse lunch? Dat kan natuurlijk ook, je kunt ook kiezen voor een lekkere kop erwtensoep, een broodje Unox worst en een warme chocolademelk met slagroom. Het kinderfeestje kunt u al boeken vanaf 6 kinderen voor slechts €9,50 per kind.

Inclusief; 
Entree tot de ijsbaan
Kinderbox bestaande uit frites met mayonaisse, snack naar keuze en een caprisun of flesje water of voor de winterse fijnproever; een warme kop erwtensoep met een broodje Unox en als klap op de vuurpijl, warme chocolademelk met slagroom!

Exclusief eventuele schaatsverhuur of begeleiding van Duosport.


Cool Kids Schaatsparty (t/m 12 jaar) €19,50 per kind met les en schaatshuur!

Alles wordt voor je geregeld: als je binnenkomt kun je meteen het ijs op en een 'pro' staat klaar om schaatsles te geven. Wat is er nu leuker dan met je vriendjes en/of vriendinnetjes actief bezig te zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur? Heb je zelf geen schaatsen? Dan kan je deze met de gekregen voucher ophalen bij de schaatsshop van Collard. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet.

Van al dat schaatsen krijg je natuurlijk enorme trek, dus snel naar het schaatsrestaurant voor de allerlekkerste frites met een snack en frisdrank erbij.

De Cool Kids Schaatsparty is vanaf 8 kinderen te boeken, minimaal een week van te voren.

De kosten: € 19,50 per kind.

Inclusief;
• Entree
• Om de honger te stillen een lekker bord frites met een snack of voor de echte winterse fijnproever; een warme kop erwtensoep met een broodje Unox en als klap op de vuurpijl, warme chocolademelk met extra veel slagroom!
• Schaatsles van ervaren Duosport instructeur
• Schaatshuur Het is niet mogelijk om de gehuurde schaatsen te ruilen. Noren mogen niet op de binnenbaan, als de kinderen van beide banen gebruik willen maken is het dus aan te raden om ijshockeyschaatsen te huren.


Snackmenu bestaande uit;
• Frites met mayonaise, ketchup of curry
• Frikandel, kroket of kaassoufflé
• Frisdrank

Winterse lunch bestaande uit;
• Kop erwtensoep
• Broodje Unox
• Warme chocolademelk met slagroom


Alle vermelde prijzen zijn geldig tot 31 maart 2019 en zijn onder voorbehoud van wijzigingen, druk- of zetfouten.


Reserveren

Om te reserveren voor de Cool Kids Party of het Kinderfeestje, stuurt u bij voorkeur een mail naar info@vechtsebanen.nl met de volgende gegevens;


- Gewenst arrangement (Cool Kids Party / Kinderfeestje)
- Naam van de jarige
- Datum
- Tijd van aankomst
- Tijd van vertrek
- Gewenste lestijd* (in het geval van Cool Kids Party
- Aantal kinderen
- Gemiddelde leeftijd van de kinderen
- Naam contactpersoon
- E-mailadres
- Telefoonnummer

* Maandag t/m vrijdag om 14.00 of 15.00 uur
* Zaterdag om 12.30, 13.45 of 15.00 uur


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 www.werkenbijdevechtsebanen.nl Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl