© Powered by Office Extensions

 
logo.png
Entreebewijs
 


// Nieuws

Drukte vanwege scholen

Bericht aan vaste bezoekers die overdag komen schaatsen. Deze week is het op een aantal dagen zeer druk met schoolschaatsen. Klik op de betreffende dagen om te zien wanneer de scholen komen.


Word jij onze nieuwe collega?

Kijk op onderstaande link voor onze actuele vacatures.   http://www.vechtsebanen.nl/p/1/1747/-/2/vacatures


Schaatsen

vechtsebanen-042.jpg

Iedereen is welkom op De Vechtsebanen om op
elk niveau plezier te beleven aan het schaatsen. Gezinnen met kinderen kunnen zich uitleven en de fijne kneepjes onder de knie proberen te krijgen, terwijl de sportieve schaatser serieus zijn rondjes maakt en op techniek en conditie traint.

Het ijsbaancomplex bestaat uit een semioverdekte 400 meterbaan en een ijshockeystadion (30 x 60 meter binnenbaan). Beide banen zijn voor iedereen toegankelijk. Op de 400 meterbaan schaatsen de ervaren langeafstandsrijders naast de beginnende marathonkampioenen.

In het ijshockeystadion kan geoefend worden op mooie rondjes en stoer achteruitrijden. In dit stadion worden ook de wedstrijden van onze ijshockeyclub gespeeld en shorttrackwedstrijden, kunstrijdwedstrijden en curlingwedstrijden gehouden.

Het restaurant tussen de ijshockeybaan en de 400 meterbaan, is dé plek voor een lekkere snelle snack en een drankje. Even rustig bijkomen doe je met een hapje en drankje in het café waar je
ook kunt genieten van een heerlijke stamppot. Maar: die moet je vooraf wel tijdig reserveren.
Bel daarvoor 030-2627878.


Zelf geen schaatsen? Geen probleem. Voor de verhuur en verkoop van schaatsen kun je terecht bij Collard Schaatssport, waar schaatsbezitters ook hun ijzers kunnen laten slijpen.


Ben je een beginner en wil je goed leren schaatsen of ben je al wat verder en wil je je techniek verfijnen? De schaatsschool van Duosport verzorgt lessen voor beginners en gevorderden.


Maak er een sportieve winter van en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en actuele zaken door ons te volgen op Twitter of Facebook.


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl