© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 


// Nieuws

Kom je ook schaatsen tijdens de Herfstvakantie?

Tijdens de herfstvakantie kan je elke dag komen schaatsen. Check onze openingstijden voor de exacte tijden. Naast het schaatsen op onze 400-meter baan of de binnenbaan kan je genieten van onze gezellige horeca. Warme chocomelk met slagroom, poffertjes of lekkere stevige erwtensoep. Zo kom je de dag wel door. En kan je niet genoeg krijgen van het schaatsen? Kom dat eens kijken bij het kunstrijden, shorttrack, ijshockey of de Lange baan. Zij zijn ook allemaal actief tijdens de herfstvakantie. Tot snel, team Vechtsebanen


Over De Vechtsebanen

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen is de enige kunstijsbaan in de provincie Utrecht. Ook is het bondsbureau van de KNSB er gevestigd met een businesscentre en een KNSB café. 

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen is een perfecte locatie voor allerlei evenementen. Het Businesscentre heeft vijf zalen variërend van 20 m² tot 300 m². Het ijshockeystadion wordt regelmatig gebruikt voor evenementen tot 4.000 personen.

In onze gebouwen bevinden zich diverse horecafaciliteiten en onze ervaren eigen cateringafdeling kan op al uw wensen inspelen. Zo kunt u bij ons uw zakelijke bijeenkomst bijvoorbeeld combineren met een activiteit op onze ijsbaan.

Ook een afdelingsuitje met een winters stamppottenbuffet is natuurlijk erg gezellig! Laat u gerust informeren door contact met ons op te nemen of door een kijkje te nemen op de rest van de website. Combinaties zijn al mogelijk voor groepen vanaf tien personen.

Ons complex ligt in Utrecht Noord. Ideaal gelegen aan de ringweg N230, daardoor makkelijk te bereiken via de A2, A12, A27 en A28. Wij hebben een parkeergarage op het terrein met plaats voor 680 auto's.


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 www.werkenbijdevechtsebanen.nl Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl