© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
Reservering zomerijs Entreebewijs
 


// Nieuws

De Vechtsebanen; Voor alle schaatsfans

Na een geweldig openingsweekend zijn we over tot de orde van de dag. Er ligt een lang en sportief schaatsseizoen voor u open. De Vechtsebanen is druk in ontwikkeling. U heeft vast onze nieuwe grote doeken in de hal opgemerkt, u kunt vanaf heden lekker a la carte ontbijten en lunchen in ons cafe en we hebben een nieuw toegangssysteem. Binnenkort kunnen we onze vernieuwde website presenteren. We hopen dat u onze inspanningen kunt waarderen. Daarnaast willen we u ook laten weten dat we in Utrecht weer een 1e ijshockey team hebben spelend in de eerste divisie. Check https://ijcudragons.nl voor meer info en thuiswedstrijden en kom ze steunen. Samen met onze partners van Duosport en Collard schaatssport wensen wij u een sportief en gezellig schaatsseizoen. Team Vechtsebanen


Over De Vechtsebanen

events_06.jpg

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen is de enige kunstijsbaan in de provincie Utrecht. Ook is het bondsbureau van de KNSB er gevestigd met een businesscentre en een KNSB café. 

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen is een perfecte locatie voor allerlei evenementen. Het Businesscentre heeft vijf zalen variërend van 20 m² tot 300 m². Het ijshockeystadion wordt regelmatig gebruikt voor evenementen tot 4.000 personen.

In onze gebouwen bevinden zich diverse horecafaciliteiten en onze ervaren eigen cateringafdeling kan op al uw wensen inspelen. Zo kunt u bij ons uw zakelijke bijeenkomst bijvoorbeeld combineren met een activiteit op onze ijsbaan.

Ook een afdelingsuitje met een winters stamppottenbuffet is natuurlijk erg gezellig! Laat u gerust informeren door contact met ons op te nemen of door een kijkje te nemen op de rest van de website. Combinaties zijn al mogelijk voor groepen vanaf tien personen.

Ons complex ligt in Utrecht Noord. Ideaal gelegen aan de ringweg N230, daardoor makkelijk te bereiken via de A2, A12, A27 en A28. Wij hebben een parkeergarage op het terrein met plaats voor 680 auto's.


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 www.werkenbijdevechtsebanen.nl Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl