© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 


// Nieuws

Kom je ook schaatsen tijdens de Herfstvakantie?

Tijdens de herfstvakantie kan je elke dag komen schaatsen. Check onze openingstijden voor de exacte tijden. Naast het schaatsen op onze 400-meter baan of de binnenbaan kan je genieten van onze gezellige horeca. Warme chocomelk met slagroom, poffertjes of lekkere stevige erwtensoep. Zo kom je de dag wel door. En kan je niet genoeg krijgen van het schaatsen? Kom dat eens kijken bij het kunstrijden, shorttrack, ijshockey of de Lange baan. Zij zijn ook allemaal actief tijdens de herfstvakantie. Tot snel, team Vechtsebanen


Disclaimer

www.vechtsebanen.nl verschaft informatie over verschillende zaken betreffende Sports & Businesscampus De Vechtsebanen. Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Desondanks is het mogelijk dat er op deze website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.

Sports & Businesscampus De Vechtsebanen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden of onvolkomenheden. Ook voor het gebruik van deze website en het verspreiden van informatie via deze website aanvaardt het bestuur geen aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 www.werkenbijdevechtsebanen.nl Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl