© Powered by Office Extensions

 
logo.png
Entreebewijs
 

// Nieuws

Nationale schaatsbon

S&B De Vechtsebanen accepteert GEEN Nationale Schaatsbonnen met uitzondering van specifieke Business to Business acties.      


Nieuw bij de Vechtsebanen!

Vanaf nu is het mogelijk om cadeaubonnen te bestellen waarmee u entreekaartjes en/of rittenkaarten cadeau kunt geven. De cadeaubon is verkrijgbaar aan de kassa van de ijsbaan.

De cadeaubon kan tot 12 maanden na datum van uitgifte ingewisseld worden, na inlevering zijn rittenkaarten nog 12 maanden geldig. Rittenkaarten worden versterkt in de vorm van een oplaadbare chipkaart, hier betaalt u eenmalig €2,50 administratiekosten voor. Deze chipkaart kan eventueel in combinatie met de rittenkaart in de cadeaubon besteld worden, de kaart wordt dan bij inlevering van de cadeaubon aangemaakt.


Lessen

Schaatslessen

vechtsebanen-047.jpg

Leren schaatsen is leuk en het plezier in schaatsen neemt alleen maar toe naarmate je
de techniek beter beheerst. Daarom biedt De Vechtsebanen gedurende het hele seizoen in
zowel de overdekte ijshal als op de 400 meterbaan wekelijks cursussen, groepslessen en privélessen.

De schaatslessen worden door Duosport verzorgd voor kinderen en volwassenen op alle niveaus. Dus of je nu voor het eerst de ijzers onderbindt of van plan bent wedstrijden te gaan rijden, het cursusprogramma biedt altijd een geschikte groep voor jou. We streven naar groepen van maximaal
15 schaatsers en voor de jeugd proberen we de groepen wat kleiner te houden. Voor de jeugd geldt bovendien dat de groepen in eerste instantie worden samengesteld op basis van leeftijd en daarna op basis van niveau. Na afloop van een cursus is er voor de kinderen een diploma met een speldje.


Voor meer informatie kijk je op Duosport


Instuifles

Voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde, is er de Duosport-instuifles.
Vooraf inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon komen en meedoen. Er zijn meerdere lesgroepen, aangepast op niveau. En omdat oefening kunst baart, kun je na afloop van de les alles wat je geleerd hebt in de praktijk brengen door verder te schaatsen in
het recreatieblok. Vanzelfsprekend kun je ook de Duosport instructeurs extra aanwijzingen of instructies vragen over onderdelen die voor jou belangrijk zijn.

De instuifles op de 400 meterbaan is op maandag van 19.30-20.30 uur.


Bezoek en postadres Mississippidreef 151 Telefoon 030 - 262 78 78
3565 CE UTRECHT Fax 030 - 261 52 45
BTW nr: 8237.53.517.B01 E-mail info@vechtsebanen.nl

Kvk: 50757628
Website www.vechtsebanen.nl